ΝΑΣΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ | ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Tabs group καταχώρησης

Επικοινωνία

Η Εταιρία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, και της Διαχείρισης Ακινήτων (Real Estate) από το 1985. Σήμερα έχει προστεθεί και ένας ακόμη κλάδος των Λογιστικών Φοροτεχνικών Υπηρεσιών.

Η Έδρα μας στην Κεντρική Ελλάδα στην πόλη της Λάρισας. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για όλες τις εξελίξεις σε οικονομικό και ασφαλιστικό επίπεδο και προσπαθούμε να βελτιστοποιούμε τις υπηρεσίες μας.

Η Φιλοσοφία μας είναι η αξιοπιστία, η εντιμότητα και η φερεγγυότητα. Σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον καταφέρνουμε να αναπτυσσόμαστε, να δημιουργούμε φιλίες και νέες συνεργασίες. Στόχος μας, είναι να μπορούμε να σας παρέχουμε λύσεις και να καλύπτουμε ανάγκες και κινδύνους.

Γι' αυτό και συνεργαζόμαστε με 7 κορυφαίες εταιρίες, με μεγάλους δείκτες φερεγγυότητας και αποθεματικών: ΑΤΕ Ασφαλιστική | Ergo Hellas, Ευρωπαϊκή Πίστη, Generali Hellas, Εθνική Ασφαλιστική, Aig Hellas, Allianz Hellas, Μινέττα Ασφαλιστική.

Σκοπός μας, είναι να σας κάνουμε να νιώθετε ασφαλείς και με πλήρη σεβασμό να προβάλλουμε τα ακίνητα σας προς πώληση ή ανάπτυξη χωρίς να τα εκθέτουμε βάζοντας τιμές.

Με εμπειρία και τεχνογνωσία 30 ετών αναθέστε σε εμάς την διαχείριση της ακίνητης περιουσίας σας (Οικόπεδα, χωράφια, Κατοικίες κύριες/εξοχικές, Διαμερίσματα, Εμπορικά & Βιομηχανικά Ακίνητα και εμείς αναλαμβάνουμε όλα τα υπόλοιπα! Πλήρης καταγραφή, υπόδειξη και εκτίμηση, ανάδειξη και παρουσίαση σε υποψήφιους αγοραστές ή πωλητές. Η νέα μας υπηρεσία είναι η ανάπτυξη του ακινήτου σας όπως (Ανακαίνιση, ανακατασκευή, κατασκευή εξ ολοκλήρου, ενεργειακή αναβάθμιση κ.λ.π.)

Υπεύθυνοι Γραφείου: Νασίκας Β. Στέφανος και Νασίκας Σ. Αλέξανδρος & Συνεργάτες

www.nasika.gr

Διεύθυνση: 
Αλεξ. Παναγούλη 27, Λάρισα
Τηλέφωνο: 
2410538101
FAX: 
2410538101
Κινητό: 
6978330183
6978330180